Sök
  • läromedel i franska
  • för gymnasiet
Sök Meny

à vous 2

Utkom våren 2017.

à vous 2 är ett läromedel i franska steg 2 och 3 på gymnasiet eller motsvarande inom vuxenutbildningen. Vid avklarad kurs har den studer­ande nått upp till nivå B1/B2 på Europarådets nivåskala (CEFR).

Lärare och elever får följa det svensk-franska paret Mats och Valérie och deras liv i Frankrike. De umgås med vänner och familj, reser, går på restaurang och teater, flyttar, söker jobb och planerar sin framtid. Såväl de tema­tiska som grammatiska uppläggen bygger på de tre nyckel­begreppen i Gy11 – reception, produktion och interaktion – och uppfyller målen för Moderna språk 2–3.

à vous 2 består av en allt-i-ett-bok med tillhörande mp3-cd. Boken innehåller 14 avsnitt, en grammatikdel, facit och ordlistor – både per avsnitt och en fransk-svensk alfabetisk. Grammatikdelen fungerar både som sammanfattning och fördjupning av avsnittens genomgångar och som fristående uppslagsdel.

Alla ljud­inspelningar finns här på www.avous.nu Här finns även möjlighet till ytterligare övning och inlärning.

Carla Killander Cariboni och Janine Sages har båda mångårig erfarenhet av undervisning i franska på såväl gymnasie- som universitetsnivå.

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är markerade *.


tio − 6 =